Ми у Facebook
31.07.2020, 21:37

На які товари українцям очікувати знижки в Чорну п'ятницю 2020?

Без сумніву, Чорна п’ятниця для громадян України вже стала довгоочікуваною подією. Щороку, починаючи з 2013-го, українцям пропонується можливість купити мобільні телефони, аксесуари, цифрову та побутову техніку за найбільш вигідною ціною. До того ж, кожна торгівельна мережа, працююча на українському сегменті, представляє акції на той товар, в сегменті якого ведеться пріоритетна діяльність.

Які торгівельні мережі беруть участь?


Black Friday традиційно діє у світовому масштабі. Як показує практика, а ніж більше сама мережа, чим більш вагомий бренд на ринку, тим участь у акції більш пріоритетна. Тому не є новиною те, що найкрупніші торгівельні майданчики України є постійними учасниками грандіозного цінопаду (повний список на blackfriday.skidochnik.com.ua), який у 2020-му році пройде з 27-го по 29 листопада.

Найбільші торгівельні мережі України Comfy, Ельдорадо і Фокстрот, за роки свого існування завоювали довіру и прихильність споживача. У більшості, цьому посприяв той факт, що гіпермаркети пропонують покупцям найширший вибір різноманітних товарів в сегменті побутової, малопобутової техніки, товарів для господарства и цифрової техніки. У період проведення Чорної П’ятниці, торговельні мережі запропонують українцям можливість придбати по значним знижкам такі товари як:

• пральні машини,
• холодильники,
• мікрохвильові та газові пічки,
• варочні поверхні,
• телевізори.

Звичайно, що це далеко не весь список товарів, які крупні майданчики запропонують споживачу за цінами, приємно дивуючи найприскіпливішого покупця.

Якщо Комфі, Фокстрот та Ельдорадо, це одні з найкрупніших торгівельних майданчиків, то Розетка, являє собою мережу, яка за великим рахунком започаткувала онлайн продаж та поставила його на потік, тим самим задавши тренд. Майданчик, як і багато аналогічних мереж, працюючих у цьому сегменті, просто не може не брати участі у настільки грандіозній події. Тому Rozetka також відчиняє свої двері для кожного покупця у Black Friday, пропонуючи найбільш привабливі пропозиції на усі групи товарів. Біль того, продовжуючи діяльність у своєму тренді, Розетка пропонує ще й можливість зробити покупки не виходячи з домую. У період дії цінопаду, покупці зможуть придбати запропоновані товари на відстані, з будь якої точки України. Компанія буде працювати у режимі онлайн на протязі 72 годин, починаючи з 0:00 27-го листопада. За умов акції клієнти зможуть придбати:

• ноутбуки,
• побутову техніку,
• товари для кухні,
• планшети,
• кондиціонери,
• товари для дітей.

Також до торгівельних мереж України, які запропонують до покупцеві щедрий вибір техніки на розпродажу, варто віднести Алло, Цитрус, MOYO, Stylus, Denika. Відомо, що компанії спеціалізуються на продажу цифрової техніки та аксесуарів абсолютно в усіх сегментах, починаючи з бюджетних, закінчуючи такими мастодонтами як Apple та Samsung.

Також як і інші торгівельні компанії і мережі, Lamoda, Answear, Bonprix та Інтертоп запропонують можливість зробити покупку одягу та взуття на Black Friday в онлайн режимі. Здебільшого, майданчики будуть працювати як і в звичайні дні, але за одним, дуже приємним виключенням – це неймовірно низькі ціни, навіть на найбрендовіші моделі.

Насправді, вище приведено лише невеликий перелік розвинутих і популярних торгівельних мереж України, які прийматимуть участь в Чорній п’ятниці.





На правах реклами