Ми у Facebook
02.08.2020, 15:30

«Інтер» покаже прем'єру комедії «100 речей і нічого зайвого»

Ми часто думаємо, що щастя приносять матеріальні блага, і не усвідомлюємо, як сильно залежимо від речей. Але ж виявляється - іноді, щоб стати щасливим, потрібно ... відмовитися від усього майна! Саме так вчинили головні герої фільму!
У неділю, 2 серпня, о 20:30 на «Інтері» - телепрем'єра німецької комедії «100 речей і нічого зайвого» (оригінальна назва - 100 Dinge).



Пауль і Тоні - успішні й багаті молоді люди, кращі друзі й партнери по бізнесу - на спір вирішили на 100 днів відмовитися від усього свого майна, щоб довести: речі не мають для них значення і не мають жодного впливу.



За умовами укладеного парі, кожен день хлопці можуть повернути собі тільки одну річ, купувати щось нове не можна. Ставки високі: той, хто здасться першим і програє, віддає всі свої гроші.



Парі Пауля й Тоні виявляється під загрозою, коли в їхньому житті з'являється симпатична дівчина Люсі, в яку друзі закохуються. Адже складно справити враження на красуню, коли ти мільйонер без штанів...



Чи витримає дружба Пауля і Тоні випробування любов'ю і бідністю? І чи зможуть вони прожити 100 днів без грошей, мобільних телефонів і навіть одягу?

Головні ролі в комедії «100 речей і нічого зайвого» зіграли відомі німецькі актори Маттіас Швайгхефер і Флоріан Девід Фітц, які до того ж дружать в реальному житті. До речі, Фітц також виступив в якості режисера і сценариста фільму. Він зізнається, що на створення картини його надихнула фінська документальна стрічка Петрі Лууккайнена «Мої речі», в якій головний герой вирішив позбутися від усіх речей, щоб зрозуміти, що йому насправді потрібно для щастя.



«Я, як і більшість людей, раніше не усвідомлював, наскільки сильно ми підкоряємося логіці капіталізму, - каже Флоріан Девід Фітц. - Ми думаємо, що будемо щасливими, якщо будемо володіти дорогими речами і продовжувати купувати їх все більше і більше. Але якби це працювало, ми були б щасливі і більше нічого не купували! Я знаходжу цікавим це протиріччя. Саме тому захотів зняти про це фільм. Повинен зізнатися, що раніше у мене теж було багато речей, які забирали занадто багато енергії і буквально знищували мене. Адже кожна річ, якою ми володіємо, вимагає нашої уваги. Раніше я думав, що це круто - мати дорогі речі. Пам'ятаю, коли купив свою першу квартиру, був у нестямі від радості. Зараз я ставлюся до цього по-іншому. Наприклад, завжди мріяв про покупку заміського будинку, але сьогодні думаю: може, все ж краще просто орендувати його, коли потрібно?»



Чим закінчиться божевільний експеримент двох друзів? Чи зможуть Пауль і Тоні стати щасливими, позбувшись всіх своїх речей? Дивіться комедію «100 речей і нічого зайвого» цієї неділі, 2 серпня, о 20:30 на «Інтері».

Текст і фото - пресслужба Інтер





На правах реклами