Ми у Facebook
09.08.2020, 10:30

Щаслива мама, перспективна співачка і завидна наречена. Міші Романовій - 30 років

Ексклюзивно «Ранку з Інтером» співачка розповіла про стосунки з Максом Барських, про повернення на сцену, карантин та новий кліп.
Популярна співачка Міша Романова сьогодні відзначає ювілей - 30 років. Справжнє ім'я артистки - Наталя Могиленець, а свій сценічний псевдонім вона склала з імен двох чоловіків, в яких колись була закохана.

Чи вільне серце артистки зараз? Які у неї стосунки з Максом Барських? І чому Міша не захотіла повертатися в «ВІА Гру»? Про це напередодні дня народження співачка розповіла в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».



Музична кар'єра Міши Романової стрімко пішла вгору в 2013 році, коли Костянтин Меладзе вибрав її серед сотень охочих потрапити в повністю оновлений склад «ВІА Гри». Через п'ять років дівчина покинула групу, щоб народити первістка - Мартіна. Однак уже через рік Міша Романова повернулася на сцену - струнка, підтягнута, в новому образі платинової блондинки і в статусі сольної співачки.

«Костянтин Меладзе чекав мого повернення в колектив, але я була не готова, - зізнається Міша. - Через рік затишшя я почала працювати над сольним репертуаром. Хотілося, щоб мої зміни помітили абсолютно всі. Було вирішено змінити і імідж на той, в якому я б відчувала себе максимально комфортно. Зізнаюся, під час першого сольного концерту я шалено хвилювалася: у мене було відчуття, ніби я виходжу вперше на сцену. Не знаю, з чим це пов'язано. Можливо, з тим, що я стала мамою і втратила в собі впевненість, яка була раніше».

Прокладати шлях до слави Міші Романовій допомагає відомий співак Макс Барських. Давні друзі, а тепер ще й куми, колись разом приїхали з Херсона підкорювати столицю. Першою засяяла зірка Макса, і тепер він, як більш досвідчений артист, допомагає подрузі. Макс Барських не тільки підтримав Мішу в прагненні виступати сольно, а й взяв на себе обов'язки її продюсера.



«Ми знаємо одне одного дуже давно, і в нашому житті було дуже багато різних етапів, - каже артистка. - Він ще й хресний батько мого сина. Скажу чесно: Макс знає мій характер і те, як я можу себе повести в тій чи іншій ситуації. Тому рішення співпрацювати виникло спільно».



Цікаво, що одна з умов їх контракту - вимога до Міші підтримувати свою вагу і не перевищувати позначку в 53 кілограми. Ця ініціатива належала самій артистці, яка бажає весь час залишатися в тонусі: «Я відносно швидко прийшла в форму після пологів - через 3-4 місяці. Не сиділа на дієтах, просто обмежувала себе в харчуванні». Правда, карантин вніс свої поправки - співачка набрала два зайвих кілограми. Втім, вона не переживає з цього приводу і вважає, що все можна виправити. Тим більше що під час самоізоляції Міша Романова без діла не сиділа: співачка випустила новий кліп, а зараз готується до концертів, відточуючи сценічні постановки в танцювальній студії.



Сьогодні Миша Романова - щаслива мама, перспективна співачка і ... завидна наречена! Адже, незважаючи на всі плітки навколо її особистого життя, артистка зізнається, що зараз її серце вільне. А поки Міша наполегливо працює над собою і про свої професійні амбіції вважає за краще не говорити, а демонструвати результат.



Ексклюзивне інтерв'ю Міши Романової «Ранку з Інтером» - https://youtu.be/qHhuvlBfI2M






На правах реклами