07.12.2020, 15:30
Незвичний салат "Бардо" стане яскравим акцентом на вашому столі
Пропонуємо вам рецепт доволі цікавого салату "Бардо"
У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яке основне блюдо або стане прекрасним перекусом між основними прийманнями їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним, пише ukr.media. Ви залишитеся від нього у захваті!
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів. Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів. Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 5184Інші статті рубрики:
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 144
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 159
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 199
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 210
У цю неділю Україна переходить на літній час: куди треба крутнути стрілки
Вже цими вихідними українці перейдуть на літній час, коли годинники переведуться на одну годину вперед у ніч проти 31 березня. Стрілки пересувають на одну годину вперед о 03:00.
переглядів: 224