07.12.2020, 15:30
Незвичний салат "Бардо" стане яскравим акцентом на вашому столі
Пропонуємо вам рецепт доволі цікавого салату "Бардо"
У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яке основне блюдо або стане прекрасним перекусом між основними прийманнями їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним, пише ukr.media. Ви залишитеся від нього у захваті!
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів. Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Необхідні продукти:
1 банка консервованої квасолі
2 помідори
100 грамів сиру
петрушка
зелена цибуля
4 зубчики часнику
майонез
сіль, перець за смаком
4 скибочки білого хліба
2 столові ложки рослинної олії
1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум'янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник. Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів. Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю. У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 5194Інші статті рубрики:
Як пофарбувати яйця до Пасхи: 6 цікавих способів, про які ви не чули
Пофарбувати яйця перед Великоднем це улюблена справа багатьох, але не всім відомі нестандартні способи, як це зробити.
переглядів: 14
Які зараз черги на польському кордоні
Прикордонники повідомили інформацію про стан черг на польському кордоні станом на ранок, 19 квітня.
переглядів: 124
Рівнянам перерахують субсидії автоматично: кому все ж доведеться звертатися
З 1 травня по 30 вересня в Україні настає неопалювальний період, протягом якого будуть розраховані житлові субсидії.
переглядів: 178
Грошові надходження та стрімкі зміни: гороскоп на 19 квітня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 19 квітня.
переглядів: 319
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 1272