Ми у Facebook
17.08.2020, 15:20

Рівнянин змагається за перемогу у конкурсі #бізнестрамплін

Олексій Титаренко подав на конкурс проект створення у Рівному Школи мистецтв.

#бізнестрамплін від ROZETKA та Visa - це можливість розповісти на всю країну про свій проект та отримати 500 тисяч гривень на його втілення. Серед учасників конкурсу - рівнянин Олексій Титаренко. Він подав на конкурс проект створення у Рівному Школи мистецтв.

Досить тривалий час я мрію про відкриття школи мистецтв у своєму рідному місті! Школи під дахом якої знайдуть собі оселю: театр, музика, живопис та танець. Школа, в якій ці види мистецтва зможуть обєднуватись і давати неочікуваний результат. Своєрідного місця для творчості.

Моє переконання в тому, що в кожного від народження є особливий творчий потенціал. Багато хто вважає, що він реалізується сам по собі, але ж насправді це не так.
Хтось заперечить та скаже, що такі школи вже є (хоча в Рівному такої школи точно не має)
Особливістю нашої школи в тому, що ми знаємо, як зберегти творчість у навчанні будь-якому з видів мистецтва.
Часто трапляється так, що у навчанні будь-якій творчій діяльності, втрачається сама творчість за правильною технікою виконання, правильним розумінням і сприйняттям, і т.п. А в дітей взагалі після таких речей втрачається бажання займатись тією чи іншою творчою діяльністю.

Саме тому, ідея та мета майбутньої школи мистецтв: розкрити, зберегти та розвинути творчу особливість людини. Чи це дитина, чи підліток, чи доросла людина.
Головним вважаю зберегти в учнів бажання займатись творчістю, та дати їм можливість спробувати себе і розкрити себе.
Поєднуючи свій багаторічний досвід викладання театрального мистецтва та досвід аналогічних європейських шкіл, я знаю як це зробити.
В мене є команда однодумців, спеціалістів у кожному напрямку мистецтва, які поділяють мої погляди і хочуть долучитись до втілення цього задуму.

Але поки що ми не можемо розпочати, так як не маємо ще місця, яке можна було б назвати домом школи мистецтв.
Впевнений, що завдяки програмі підтримки #бізнестрамплін від ROZETKA та Visa, в нас нарешті зявиться така домівка.
І це буде чудовий трамплін для пошуку нових талантів!


Вже 28 серпня стануть відомі імена переможців і тим самим ми дізнаємося, чи отримає Рівне свою Школу мистецтв, про яку мріють тисячі рівнян.






На правах реклами