Ми у Facebook
30.08.2020, 19:03

В Україні запустили додаток для бізнес-операцій фрілансерів

В Україні запустили мобільний додаток Fairo
В Україні запустили мобільний додаток Fairo для фрілансерів і власників малого та середнього бізнесу. Застосунок дозволяє користувачам проводити бізнес-операції онлайн в одному місці і "безкоштовно". Про це йдеться в офіційному пресрелізі, передає ЕП.

Чим корисний додаток?

Зазначається, що Fairo надає фрілансерам послугу створення професійних рахунків-фактур, відстеження платежів, автоматичне повідомлення про статус інвойсів, відправку податкових звітів і додавання банківських реквізитів в бухгалтерську книгу.

Інші важливі послуги, такі як податкова звітність, будуть доступні у вересні. До кінця року в додатку також з'являться найбільш популярні банківські послуги. Fairo розроблено міжнародною консалтинговою компанією Creative Dock Austria за підтримки Raiffeisen Bank International, основного власника Raiffeisen Bank Aval. Україна – перша країна, в якій вийде додаток. Зазначається, що користувачам Fairo не обов'язково бути клієнтами Raiffeisen Bank Aval, щоб зареєструватися.

"…ми хочемо усунути проблеми, пов'язані з адмініструванням бізнесу, а також заощадити час і нерви фрілансерам на паперову роботу і сплату податків", – заявив генеральний директор Creative Dock Austria Ігор Пршеровський.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ