Ми у Facebook
01.09.2020, 13:05

Співпраця міністерств фінансів України та Польщі захистить інтереси рівненських компаній, що ведуть чесний бізнес

Міністри фінансів України та Польщі Сергій Марченко та Тадеуш Косцінський під час зустрічі у Києві підписали декларацію про обмін податковою інформацією, проведення спільних заходів на кордоні для боротьби с шахрайством з податком на додану вартість, повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.
Така співпраця приведе до помітного підвищення безпеки польських та українських громадян і підприємців, а також стабільного зростання доходів бюджетів обох країн.

«Ми готові обмінюватись досвідом у сфері оподаткування для досягнення спільних цілей у боротьбі з податковим шахрайством та запобігання спробам уникнути оподаткування», - зазначив міністр фінансів України Сергій Марченко під час зустрічі.



«Глобалізація призводить до збільшення взаємозв’язків між податковими системами всіх країн, у тому числі тих, які не є членами Євросоюзу. Держави повинні тісно співпрацювати задля ефективного запобігання спробам уникнення оподаткування та спільної боротьби з шахрайством. Тому ми посилюємо співпрацю з іншими країнами. Після підписання угоди з Словаччиною настав час і для підписання угоди з Україною», - відзначив міністр фінансів Тадеуш Косцінський.

За його словами, підвищення ефективності боротьби з податковим шахрайством дозволить захистити чесних підприємців. Здійснення махінацій з податками призводить до нечесної конкуренції і провалу надійних компаній, які ведуть бізнес чесно, відзначили у прес-службі Міністерства фінансів Польщі.






На правах реклами