Ми у Facebook
04.09.2020, 13:23

На Рівненщині організовують незвичайну музичну екскурсію

Має відбутися подорож-екскурсія Культурно-археологічним центром “Пересопниця” та романтичним “Тунелем кохання” із феєричним концертом академічного камерного оркестру РОФ.
Неподалік від Рівного, на берегах ріки Стубли, розкинулось одне з найвідоміших поселень в Україні. Саме тут друкувалась найважливіша книга Української держави, на якій сьогодні присягають у вірності українському народу наші президенти – Пересопницьке Євангеліє. Розповідати про довгу і захопливу історію цього села, яке було колись містечком із укріпленнями, замком та князями можна надзвичайно довго. Однак саме у випадку Пересопниці краще один раз побачити ніж сто раз почути і двісті прочитати. Чому? Та дуже просто, тут розкинувся чи не найбільший музей під відкритим небом у Рівненській області. В’їжджаючи на територію цього, по суті, святого села складається враження, що потрапляєш у час Київської Русі. Все довкола дихає «свіжою» старовиною.



Кілька років тому фото цього українського дива облетіли весь світ і прославили мальовничий і казково гарний зелений тунель в Рівненській області на весь світ.

Скільки б люди не намагалися перевершити майстерність природи у створенні насправді гарних речей, вона вчергове доводить, хто насправді хазяїн і головний митець у нашому світі. Тунель утворили зарості дерев, кущів, які сплелися між собою у точну арочної форму. Побачивши це вражаюче зелене диво вперше, важко повірити, що створила його сама природа, а не якийсь ландшафтний дизайнер.

Виїзд 6 вересня о 10.00 годині від залу камерної та органної музики.

!!! Попередній запис обов’язково!!!

Витрати на харчування передбачаються за рахунок учасників поїздки.
тел. для довідки: 0969631165, 0677501359


Нагадаємо, творчий колектив театру з Рівненщини отримав перемогу на Всеукраїнському фестивалі. Рівному можна було почути орган та голос.





На правах реклами