Ми у Facebook
07.09.2020, 11:02

Команда з Рівненщини посіла третє місце на чемпіонаті України з футзалу

Спорт потрібно підтримувати, а таланти розвивати. Дівоча команда “Гощаночка” з Рівненщини посіла третє місце на чемпіонаті України з футзалу.
Днями їх урочисто привітали батьки, керівництво та спонсори. Багаторічний меценат команди Іван Іванов також вручив дівчатам подарунки: команді м’ячі, а також грошові нагороди.

- У звязку з тим, що матеріальних ресурсів завжди не вистачає, то до мене звернулися спортсмени і я допоміг їм. Ми пошили форму, взяли автобус, прводили посильні тренування та хвилювалися за результат, – говорить меценат, заслужений юрист України Іван Іванов. – Як бачимо вони нас не підвели, постійно тренують і впевнені, що будуть надалі тішити нас новими перемогами. Віримо, що далі гощанська жіноча команда з футболу стане кращою в Україні.



Приємно, що в області розвивається також і жіночий футбол, додав представник Рівненської обласної асоціації футболу Юрій Буркалець. Команда є і її потрібно всіляко підтримувати.

- Гощанська спортивна школа є однією з кращих в Рівненській області. У наших спортсменів є чимало нагород на районних, обласних та всеукраїнських змаганнях, – зауважив член виконавчого комітету РОФА Юрій Буркалець. – А футбольний клуб “Гощаночка” – це команда, яка утворена минулого року і зусиллями меценатів та благодійників показує хороші результати.
Особисто подякували меценату Івану Іванову за допомогу дітям, і батьки учасниць спортивної команди.



Ми щиро радіємо тому, що все ж таки знайшлася людина, яка допомагає як в матеріальному, так і у моральному плані нашій команді. Щиро дякуємо Івану Іванову за його підтримку, – говорить мама спортсменки Оксана Котовець.

Після нагородження команди, Іван Іванов завітав також до Горбаківської школи, щоб особисто передати спортивні м’ячі.








На правах реклами