Ми у Facebook
09.09.2020, 12:15

Біля Луцька обмежать рух транспорту на трасі

На трасі біля Луцька обмежать рух транспорту через ремонт дороги
На регіональному автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ днями розпочався ремонт ділянки, протяжністю 3,7 км від вул. Сосюри у м.Луцьку до с.Дачне (км 4+468 – км 8+150).

Сьогодні там завершують роботи з фрезерування старого шару дорожнього покриття. Згодом тут покриють новий дорожній одяг, завтовшки 30 см, та виконають комплекс заходів з організації та забезпечення безпеки руху, повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту ділянкою автошляху Р-14 від вулиці Сосюри у м.Луцьку до с.Дачне (км 4+468 – км 8+150) частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Це другий відрізок автошляху Р-14, де цьогоріч проводиться поточний середній ремонт. На 8-кілометровій ділянці Ківерці – Озеро (км 16+829 – км 24+927) уже влаштували основу та перший асфальтобетонний шар дорожнього одягу, проводиться влаштування ліній зовнішнього освітлення, облаштування посадкових майданчиків, планування узбіч та ін.

Роботи на цих двох об’єктах виконує підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс". Водіїв та інших користувачів автодоріг закликають бути максимально уважними, обережними та відповідальними в місцях проведення ремонтних робіт на автошляхах.





На правах реклами