Ми у Facebook
12.09.2020, 14:14

Facebook та Instagram отримали цікаву спільну функцію

Facebook та Instagram стали ще ближчими
Facebook та Instagram стали ще на крок ближчими. Деякі користувачі Facebook помітили, що тепер вони можуть дивитися свої історії в Instagram прямо з основного додатка соціальної мережі. Facebook вже давно дозволяє і навіть заохочує перехресну публікацію історій з Instagram у Facebook. Але в новому тесті історії з Instagram переносяться прямо в Facebook для прямого перегляду.

Щоб зрозуміти з якої соцмережі ви дивитеся історії – подивіться на колір довкола фотографії профілю. В історіях Facebook – синій, а в Instagram – рожево-помаранчевий відтінок. У налаштуваннях видимості нічого не змінюється. Тільки ваші підписники в Instagram, які пов’язали свій обліковий запис Facebook і які вже можуть бачити ваші історії, побачать нову опцію у Facebook. Люди на Facebook, які не підписані на вас в Instagram, не зможуть побачити ваші історії. Наразі, функція на етапі тестування і буде доступна не всім. У користувачів Instagram, при бажанні, також є можливість взагалі не показувати свої історії у Facebook.

Цей крок – ще один етап у зближенні своїх платформ. Минулого місяця почали об’єднання Facebook Messenger та Instagram Direct. WhatsApp з часом також стане частиною цього єдиного чату.





На правах реклами