Ми у Facebook
15.09.2020, 16:50

Віталій Герман: «Ми рівніше решти горбатих»

15 вересня відбулася конференція Рівненської міської організації політичної партії «Перемога Пальчевського».
У конференції взяли участь кандидати від партії, запрошені представники громадськості та інші рівняни. Які питання вирішували – читайте в матеріалі.

На порядок денний конференції було винесено питання про висування та затвердження кандидата на посаду Рівненського міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі щодо участі у чергових місцевих виборах. Головуючий Іван Шевчук зазначив, що до Рівненської міської партійної організації надійшли численні звернення як членів партії так і пересічних громадян з пропозиціями висунути кандидатом на посаду Рівненського міського голови Віталія Германа. Виконавчий комітет розглянув ці пропозиції і пропонував висунути кандидатом на посаду мера Рівного Віталія Германа. Усі делегати одноголосно підтримали це рішення.



«Я переконаний, що Рівне має величезний потенціал, який потрібно використовувати на користь людей. Тому моя основна задача як наступного міського голови – зробити усе можливе, щоб покращити рівень життя простих рівнян. Маю чітку стратегію розвитку міста, яка була сформована за участю громади та ми готові її втілити у життя, - зазначив під час виступу кандидат на посаду міського голови Рівного від партії «Перемога Пальчевського», заступника міського голови Рівного Віталій Герман. – У «партії Пальчевського» зібралася команда простих та вільних від політики людей. Ми не причетні до зради державних інтересів та втрати територій! Ми рівніше решти горбатих».



Віталій Герман запевнив, що перемога рівнян – це перемога здорового глузду та справедливості над хабарниками та популістами.
Під час конференції також було висунуто кандидатів у депутати до Рівненської міської ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі та в територіальних виборчих округах для участі у чергових виборах депутатів міських рад 25 жовтня 2020 року.

- Усі претенденти в кандидати беззаперечно є знаними й відомими у місті людьми. Вони щоденними практичними справами довели свою здатність працювати на благо нашого міста, тому за них віддадуть свої голоси виборці, - підсумував Іван Шевчук.



Конференція пройшла у діловій та конструктивній обстановці. Усі присутні підтвердили, що партія «Перемога Пальчевського» не просто учасник виборчого процесу, а йде на вибори за перемогою й обов’язково її отримає. Бо перемога має бути за рівнянами!







На правах реклами