Ми у Facebook
20.09.2020, 12:30

Спіймати за одну ніч: на «Інтері» - прем'єра трилера «21 міст»

У неділю, 20 вересня, о 20:30 на «Інтері» - телепрем'єра американського трилера «21 міст». Це фільм про поліцейського, який готовий на все заради того, щоб упіймати небезпечних злочинців - навіть відрізати від усього світу острів Манхеттен. У головних ролях - Чедвік Боузман, Сієнна Міллер, Джей Кей Сіммонс, Тейлор Кітч.
Андре Девіс - спадковий поліцейський з найвищими показниками розкриття злочинів.



Одного разу посеред ночі його викликають на роботу і залучають до затримання двох небезпечних злочинців. Ті зробили зухвале пограбування на Манхеттені, убивши 7 поліцейських, і зникли. У Девіса є тільки одна ніч, щоб зловити вбивць. Він закриває всі виходи з Манхеттена, щоб не дати злочинцям сховатися. Вперше в історії Нью-Йорка перекриваються всі мости, що з'єднують з островом...







Режисером фільму виступив Брайан Кірк, відомий завдяки серіалам «Гра престолів», «Тюдори», «Лютер», «Декстер» і «Підпільна імперія». «21 міст» - це його дебют в повнометражному кіно. «Я завжди захоплювався кримінальними фільмами з погонями і переслідуваннями, обожнюю їх драйв і моральні дилеми! - зізнається Брайан Кірк. - «21 міст» - трилер, наповнений адреналіном масової погоні. А ідея повністю закрити Манхеттен на ніч мене підкупила своєю концептуальною чистотою, реалізмом і можливістю перетворити її на першокласне видовище. Це майже як справжня військова операція, в яку додали класичних традицій нью-йоркських кримінальних фільмів».



Детектива Андре Девіса грає Чедвік Боузман. Актор зізнається, що з радістю погодився знятися в трилері «21 міст», оскільки давно хотів втілити на екрані образ звичайної людини. Адже до цього він грав тільки супергероїв та історичних особистостей: Боузман прославився завдяки ролі Т'Чалли (Чорної Пантери) у фільмах за сюжетами коміксів Marvel та головними ролями в біографічних картинах «42» - про баскетболіста Джекі Робінсона, «Джеймс Браун: Шлях вгору» - про співака Джеймса Брауна, і «Маршалл» - про юриста Тергуде Маршалла.

Щоб краще вжитися в образ детектива, перед зйомками Чедвік Боузман багато часу проводив зі справжніми поліцейськими: «Підготовку до ролі я почав зі знайомства з реальними детективами. Я багато спілкувався з ними про їхню роботу та особисте життя, намагався зрозуміти, що означає бути офіцером поліції. Разом з копами їздив патрулювати Нью-Йорк. Мені важливо було просто бути поруч з ними, дивитися, як вони працюють. Cвоїми спостереженнями я потім ділився зі сценаристом, і ми вносили якісь зміни в образ мого персонажа. А ще я знайшов фахівця, який вчив мене правильно стріляти й поводитися зі зброєю. Ми їздили на стрільбище - я робив близько 500 пострілів за день. Правда, стріляв холостими патронами».

Зйомки «21 моста» проходили не тільки в Нью-Йорку, а й у Філадельфії, де, за словами продюсерів, було набагато простіше організувати процес. Тому саме в цьому місті знімали частину манхеттенських сцен. Оскільки дія трилера відбувається вночі, то й робота над фільмом проходила по ночах, що непросто давалося всім учасникам знімальної групи. «Я не висипався протягом п'яти місяців! - згадує актор Чедвік Боузман. - А коли зйомки закінчилися, ще довго не міг повернутися до звичайного режиму».

«21 міст» - один з останніх фільмів Чедвіка Боузмана. Відомий актор кілька років боровся з онкологічним захворюванням. Але, на жаль, перемогти хворобу не зміг - він помер 28 серпня цього року, лише кілька місяців не доживши до 44-річчя...


Чи спрацює сміливий план детектива Андре Девіса? Чи зможе він за одну ніч зловити вбивць? Дивіться у неділю, 20 вересня, о 20:30 на «Інтері» - трилер «21 міст».

Текст і фото - пресслужба Інтер





На правах реклами