Ми у Facebook
18.09.2020, 16:24

Де купити кращий системний блок: навігатор для “чайників”

У сучасних реаліях комп'ютер за ступенем важливості є технікою того ж рівня, що і холодильник або пральна машина. Тому його вибір вимагає дуже виваженого та скрупульозного підходу.
Якщо вам складно підібрати необхідну конфігурацію усіх компонентів блоку самостійно, експерти інтернет-магазину Київстар радять купити системний блок зібраний фахівцями. І в цьому є сенс.

Проте головне – не помилитися з вибором. На щастя, це не важко, достатньо врахувати кілька основних факторів.

Які бувають системні блоки




Спеціалісти Київстар поділяють сучасні системні блоки на 3 категорії, відповідно до завдань, які вони здатні вирішувати:

офісні ПК. Виходячи з назви можна зрозуміти, що вони спрямовані на обробку великих блоків документів, обмін повідомленнями, інтернет-серфінг, проведення різних бухгалтерських розрахунків та подібні операції. Для комп'ютера ці завдання є найпростішими, тому такі апарати коштують недорого;

мультимедійні комп'ютери. Призначені для програвання аудіо та відео, у тому числі онлайн. Для комп'ютерів цього типу середня ціна буде вищою, адже тут потрібні покращені звукова- та відеокарта. Авжеж, подивитися фільм можна і на офісному ПК, але якщо користувач хоче максимальну якість 4К, або підключити аудіосистему 5.1 чи 7.1 - йому підходять саме мультимедійні ПК.

Як виглядає комп'ютер мрії



Третя і найдорожча категорія – ігрові ПК. Їх можна назвати універсальними через те, що вони вміщують в собі функції і мультимедійних, і офісних моделей. Але і за ціною ігровий ПК буде значно перевищувати попередні варіанти.

До них встановлені найсучасніші та найпотужніші комплектуючі для підтримки останніх ігрових новинок. На такій машині максимально комфортно грати, монтувати відео, дивитися кіно у VR або робити складні розрахунки. Тому такі ПК купують не лише для ігор, а й для роботи.

Обрати готовий системний блок не важко і точно набагато простіше, ніж збирати ПК по деталях. Здебільшого все залежить від бюджету та завдань, які стоятимуть перед комп'ютером.





На правах реклами