Ми у Facebook
20.09.2020, 13:50

Волинянин викопав гігантську картоплину (+ФОТО)

У кого більша й потягне на рекорд цієї осені? У соцмережах мешканці Волинської області діляться враженнями про цьогорічний урожай "другого хліба" і виставляють фото.
Katerina Hvesik у групі "Я люблю Любешів" написала: "Такий у нас урожай! Житель с. Гречищі, Федорук Валерій викопав картоплину вагою 820 г! Можливо це рекорд цієї осені, як вважаєте?"



"Згідно з "Книгою рекордів Волині", найбільша в Україні картоплина - вагою 2 кілограми 200 грамів сорту" Слов’янка" - виросла самосівом разом з морквою на торфовищі у Пінкевич Валентини Степанівни в селі Височне Ратнівського району спекотного літа 2015 року", - коментує автор Книги рекордів Петро Кравчук і закликає всіх, хто знайде на своєму городі важку картоплину, повідомляти для реєстрації рекорду.



А цю картоплину, за інформацією volyn24.com, в 2017 році на своєму городі знайшла жителька села Пехи Шацького району Надія Іщук. Жінка розповіла, що овоч вагою 2 кілограми 765 грамів залишився на городі ще з минулого року. За цей час картоплина не тільки виросла до рекордних розмірів, але й набула химерної форми.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ