Ми у Facebook
23.09.2020, 12:21

Контрабандисти загубили? Прикордонники знайшли у траві пачку грошей

Прикордонники знайшли у траві скарб
Під час несення служби прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону натрапив на незвичну знахідку: за 15 метрів від кордону з Румунією у траві лежала «солідна» пачка іноземних купюр, скріплених канцелярськими резинками. У пачці знаходилось понад 200 купюр номіналом 20, 50, 100 та 200 євро – усього 9 250 євро (понад 300 тисяч гривень).

Біля кордону прикордонники нікого не помітили. Ці кошти, ймовірно, протиправні елементи мали намір використати у незаконній діяльності, пов’язаній з переміщенням сигарет через кордон. Проте, власник «скарбу» наразі залишається невідомим. Про знахідку прикордонники одразу сповістили компетентні правоохоронні органи. До правоохоронців на даний час ніхто не звертався. Тривають заходи з встановлення власника знайдених коштів.



Зазначимо, що незадовго до виявлення коштів, прикордонники на даному напрямку затримали невідомого чоловіка без документів, який повідомив, що є місцевим жителем прикордоння. Мету перебування біля кордону він не пояснив. Після встановлення особи, чоловіка притягнуть до адмінвідповідальності, повідомляє Державна прикордонна служба.





На правах реклами