Ми у Facebook
30.10.2021, 20:48

Торт "Наполеон" для лінивих – без випічки і замороки

Цей тортик виходить дуже смачним і ніжним, порадуйте себе та рідних
Лінивий торт "Наполеон" без випічки — це рецепт, який дарує максимум смаку при мінімумі витраченого часу і зусиль. Головне вибирати свіже хрустке печиво і результат вам обов'язково сподобається. Заварний крем виходить дуже смачним і ніжним, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Форма діаметром 17 см.
Печиво листкове — 380-400 грамів
Молоко — 600 мл.
Яйця — 2 шт.
Цукор — 3 ст. л.
Борошно — 3 ст. л.
Ванільний цукор — 10 грамів
Вершкове масло жирністю 82,5% — 100 грамів

Приготування

1. Для заварного крему дуже ретельно змішати 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок.

2. Молоко підігріти до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятити. Частинами додати гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи. Крем поставити на вогонь і варити до загустіння, постійно помішуючи. Не доводити до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебити заглибним блендером до однорідності. Крем зняти з вогню, в гарячий крем додати ванільний цукор і вершкове масло, перемішати.

3. Форму вистелити харчовою плівкою. Викладати 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем.

4. Частину печиво подрібнити в крихту, посипати зверху. Торт залишити просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставити в холодильник на 2 години, щоб крем схопився.





На правах реклами