Ми у Facebook
27.09.2020, 15:15

Поблизу Рівного автопригода з постраждалими

Біля Рівного ДТП з травмованими
На трасі Київ-Чоп, неподалік Рівного, 27 вересня сталася аварія за участі автомобіля «Chevrolet Aveo» та вантажівки. Легковик з'їхав у кювет, повідомляють у Службі порятунку. Медики госпіталізували двох пасажирок "Chevrolet", уточнили в поліції, пише Суспільне.

Аварія сталася об 11:30 на міжнародній трасі поблизу смт. Квасилів. В ДТП потрапили два автомобілі, кажуть у поліції. Спершу про травмованих інформації не було, згодом допомога медиків знадобилася двом учасникам аварії.

"За попередніми даними водій легкового автомобіля не надав переваги у русі вантажівці, внаслідок чого відбулося зіткнення. «Chevrolet» опинилося у кюветі. Двох пасажирок медики госпіталізували, попередньо у них – забої", – повідомила пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Водій легкового автомобіля лишився на місці ДТП. На допомогу поліції викликали рятувальників, повідомив речник Служби порятунку області Дмитро Мельник.

"Рятувальники відключили клеми акумуляторних батарей в машині. В автомобілі перебувало четверо людей – дві дівчини та два хлопці", – повідомив речник Служби порятунку Дмитро Мельник.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ