Ми у Facebook
28.09.2020, 12:20

Торт на весілля – як вибрати головну прикрасу столу

Весільний торт – класичний десерт на святі, який має сакральне значення. З давніх часів прикрасою весілля був пишний коровай, але з часом його місце зайняв торт. Підбираючи частування, молодята намагаються створити свій неповторний дизайн або довіряють класиці.

Будь-які бажання можна втілити, коли за роботу беруться професійні кондитери.

Підбираючи весільний торт, можна експериментувати з інгредієнтами і оформленням: одноярусні, багатоярусні, на спеціальній підставці з безліччю рівнів. Форма також має значення: коло, квадрат або у вигляді серця.

Різновиди смаків весільних тортів
Розкішний зовнішній вигляд десерта повинен відповідати високим смаковим якостям, тому замовляючи торт на весілля потрібно визначитися з начинкою:

Бісквіт – класичний варіант для більшості десертів. Повітряна основа містить мінімум калорій і жирів, крем підбирається індивідуально. Бісквіти і крем готують за день до свята, що дозволяє десерту насититися і розкрити весь спектр смаків.
Листкове тісто – такі вироби готуються швидко і можуть складатися з безлічі шарів.
Заварне тісто. Зазвичай з заварного тіста готують еклери і тістечка, це альтернатива для тих, хто хоче здивувати гостей креативом. Еклери можуть викладатися у формі пірамідки і зверху заливатися шоколадом. Можна додати прикраси з мастики чи шоколаду.



Різновиди прошарку
Прошарок підбирається в залежності від смакових уподобань, і розташовується між основними коржами. Це можуть бути горіхові, шоколадні, медові прошарки або «зебра».

Раніше молоді віддавали перевагу кремовим наповнювачам, але їх популярність поступово знижується, все більше людей обирають легкість: фрукти, курагу, сирні чи сметанні добавки. Вдалий варіант – тірамісу, рафаело, шоколадний брауні, вишня в шоколаді.

Стиль оформлення весільних тортів
Визначившись з начинкою, потрібно стилізувати торт під тематику весілля або певний колір.

Морський стиль. Блакитні і лазурні відтінки, прикраси у вигляді черепашок, морських зірок, коралів або піщаного замку.
Свято на природі. Якщо весілля проходить на природі, можна використовувати натуральні кольори: зелений, блакитний. В якості прикрас підійдуть листочки або гілочки.
Стилізоване весілля. Для весілля мандрівників підійде багатоярусний торт у вигляді валіз; шанувальники музики можуть оформити десерт у вигляді музичного інструменту. Класичний багатоярусний варіант можна доповнити вишуканими квітами, оформити кожен ярус в різних кольорах.
Не бійтеся проявити фантазію, кондитери зможуть втілити будь-яку ідею, навіть найбожевільнішу.



Поради з декорування
Багато пар підходять до вибору торта педантично. Це не дивно, адже в найважливіший день все повинно бути ідеально. Займаючись оформленням, дотримуйтеся цих порад:

Заздалегідь подивіться приклади оформлення і кольорову палітру, виберіть вподобану форму і придумайте свій неповторний дизайн.
Гарний зовнішній вигляд – це добре, але смак – це головне в торті. Робіть акцент не на багатошаровість, а на смакові характеристики.
Довіряйте професіоналам, добре, коли торт може спекти бабуся або мама, але створити десерт мрії зможуть тільки фахівці.
Спитайте кондитера, чи будуть всі інгредієнти гармоніювати між собою, щоб уникнути занадто кислого або солодкого смаку.
Замовлення весільного торта здійснюється за два тижні до свята.



Коровайний будинок «Март» створить для вас універсальний торт з урахуванням ваших побажань. У каталозі ви зможете детально ознайомитися зі смаками і подивитися приклади десертів.

вул. Cагайдачного,7
(прод. ринок "Смачна зупинка") - (068) 730 68 40

вул. Ст.Бандери, 24 - (068) 833 13 05
(поряд паб "Father")

https://dim-mart.com.ua
(068) 730 68 40
(068) 833 13 05





На правах реклами