Ми у Facebook
30.09.2020, 08:01

Сьогодні у Рівному презентують інклюзивне видання поезії

Сьогодні, 30 вересня, відбудеться презентація унікального інклюзивного видання - проєкту «Торкнутися слова. Це можливо!».
Книга надрукована рельєфно-крапковим шрифтом Брайля та плоско друкованим збільшеним шрифтом. У видання увійшли твори авторів з інвалідністю. Представлені твори не лише авторів з Рівненщини, але й з усієї України.

Видання існує у двох кількох форматах (рельєфно-крапковим шрифтом Брайля, плоско друкований збільшеним шрифтом, аудіоформат МР3, формат DAISY). В книзі розміщено QR-код за, яким можна відвідати сайт, де викладена книга у текстовому форматі, аудіоформаті MP3 та форматі DAISY для прослуховування і завантаження. До книги додається флеш накопичувач, на якому записана книга.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ

Видання безкоштовно розповсюдять по всій території України, в бібліотеки, які обслуговують читачів з порушеннями зору та незрячих, в школи та реабілітаційні центри, які опікуються дітьми з інвалідністю, у обласні універсальні бібліотеки, у обласні інклюзивно-ресурсні центри, також авторам книги.



Книгу з’явилася в межах проєкту «Торкнутися слова. Це можливо!», який реалізовується Всеукраїнською громадською організацією людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Презентація відбудеться у середу, 30 вересня, о 15.00 в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці.





На правах реклами