08.10.2020, 14:06
Незвичайний десерт без цукру і борошна - вам сподобається
Оригінальний десерт без цукру, борошна і масла — на смак ніжний та дуже приємний
Якщо ви стежите за фігурою, але любите смакоту, то ми пропонуємо приготувати десерт за цим рецептом. У ньому всього 100 калорій на 100 грамів! Легкий майже дієтичний тортик без борошна, без цукру і без вершкового масла, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти
Діаметр форми 18-19 см.
Сир — 600 грамів (можна брати будь-якої жирності, в рецепті нежирний)
Яйце — 2 шт.
Мед — 100 грамів (десерт виходить несолодким, можна збільшити до 150-200 грамів)
Ванілін — на кінчику ножа
Крохмаль — 40 грамів
Молоко — 500 грамів (для крему) + 100 грамів (для желатину)
Желатин — 18-20 грамів
Приготування
1. Желатин залити молоком (100 грамів) і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк.
2. Змішати яйця з крохмалем і невеликою кількістю молока. Коли маса стане повністю однорідною, додати молоко що залишилося (всього в кремі 500 грамів молока). Варити на помірному вогні, постійно помішуючи. Коли з'являться перші бульбашки кипіння, заварити крем протягом 30-60 секунд, та зняти з вогню.
3. Набряклий желатин прогріти до температури близько 60 градусів, ні в якому разі не кип'ятити, інакше він втратить свої желеутворювальні властивості.
4. Блендером перебити сир, додати крем і желатин, пробити до повної однорідності.
5. Залити у форму, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 6-8 годин до повного застигання.
Інгредієнти
Діаметр форми 18-19 см.
Сир — 600 грамів (можна брати будь-якої жирності, в рецепті нежирний)
Яйце — 2 шт.
Мед — 100 грамів (десерт виходить несолодким, можна збільшити до 150-200 грамів)
Ванілін — на кінчику ножа
Крохмаль — 40 грамів
Молоко — 500 грамів (для крему) + 100 грамів (для желатину)
Желатин — 18-20 грамів
Приготування
1. Желатин залити молоком (100 грамів) і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк.
2. Змішати яйця з крохмалем і невеликою кількістю молока. Коли маса стане повністю однорідною, додати молоко що залишилося (всього в кремі 500 грамів молока). Варити на помірному вогні, постійно помішуючи. Коли з'являться перші бульбашки кипіння, заварити крем протягом 30-60 секунд, та зняти з вогню.
3. Набряклий желатин прогріти до температури близько 60 градусів, ні в якому разі не кип'ятити, інакше він втратить свої желеутворювальні властивості.
4. Блендером перебити сир, додати крем і желатин, пробити до повної однорідності.
5. Залити у форму, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 6-8 годин до повного застигання.
Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 140
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 259
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 264
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 280
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 275