Ми у Facebook
22.10.2020, 18:32

Нагальні проблеми Рівного вирішуватимуть комплексно і якісно

План розв'язання проблем напрацьовують представники політичної сили «Слуга Народу»
Рівняни часто скаржаться на різні проблеми, які існують в місті. Серед найпоширеніших – недостатнє освітлення вулиць та пішохідних переходів, тротуари у жахливому стані, проблеми з водовідведенням та інше. У середу, 21 жовтня, відбувся круглий стіл, на якому представники політичної партії «Слуга Народу» обговорили основні проблеми виборчих округів, від яких вони балотуються до Рівнеради, та напрацювали шляхи їх вирішення.

Кандидатка у депутати до міської ради Любов Романюк, яка балотується в округу по районах Золотієва, Льонокомбінату та Північного, розповіла, що там є проблеми водовідведенням, станом дитячих майданчиків та з освітленням

"Ми тричі на день впродовж двох тижнів зранку в обід і ввечері обходили всі вулиці мікрорайонів й спостерігали за потоком людей, транспорту, дивилися за розміщенням "черепашок". Також виходили після дощу й шукали зони підтоплення, проходили парком, обстежували стан дитячих майданчиків, території навколо освітніх закладів. В кожному районі є свої проблеми, а навантаження лягає на все місто, тому потрібно приділити увагу кожній проблемі. Ми зробили карту проблем та їх вирішення, яку хочемо реалізувати найближчий рік", – розповіла кандидатка у депутати Рівнеради Любов Романюк.



Ще один представник партії «Слуга Народу» Роман Алексійчук описав проблему з водовідведенням, яку побачив у Рівному.

"Основну проблему ми помітили у селищі Тинне. Там є нюанси із забезпеченням місцевих жителів водою, а також існує проблема з водовідведенням. Другою проблемою, яка є на окрузі – це підтримка ОСББ".



Кандидат у депутати до Рівнеради Юрій Чаборай поділився, що у нашому місці існують проблеми з неорганізованістю пішохідних переходів та їхнього підсвічення.

"Вуличне освітлення є на дуже низькому рівні, цим треба займатися. У комунальній сфері є дуже старі мережі, як водоносні, так і внутрішньо будинкові мережі. Так, внаслідок цих застарілих мереж у великих будинках бувають підтоплені підвали. Щодо озеленення, то є проблема із сухими деревами. Крім того, рівняни нарікають на те, що у місці мало місць для відпочинку та дозвілля. Бракує лавочок, столиків, а ті, що вже є, то старі або зруйновані – ними ніхто не займався останніх років 20. В місті дуже запущена комунальна сфера у дворах", – розповів Юрій Чаборай.



А представниці політичної сили «Слуга народу» Олександрі Коваленко рівняни скаржилися на проблеми у житлово-комунальній сфері.

"Ми проводимо дуже багато зустрічей з людьми. Найбільше вони скаржаться на не облаштованість житлово-комунальної сфери. Це відсутність тротуарів, обладнаних дитячих майданчиків та водовідведення. Крім того, у Квасилові, який нещодавно приєднався до Рівного, є проблема з платними ліфтами. А Рівне – потонуло у темряві. Сьогодні ми систематизуємо проблеми, які є на кожному окрузі, бачимо де вони є спільні, де ми маємо спільне бачення й напрацювати, як їх вирішити комплексно", - резюмувала Олександра Коваленко.






На правах реклами