Ми у Facebook
23.10.2020, 17:00

#Подаруй_Світло: Зробимо Рівне кращим!

Мета цього проєкту – безпека рівнян
Минулого місяця небо над містом у різних точках Рівного підсвітили загадковими, яскравими променями світла. Рівняни активно обговорювали цю подію в соцмережах, адже ніхто не здогадувався, для чого ці різнокольорові вогні. За декілька днів ситуацію прояснив Віталій Коваль. Він анонсував старт проєкту «Подаруй світло» та пообіцяв яскравими ліхтарями підсвітити усі визначні об’єкти міста. Розпочинаючи акцію «Подаруй світло», чинний голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль від щирого серця прагнув дати громаді Рівного те, на що рівняни давно заслужили – неймовірно чарівну красу рідного міста, затишок та безпеку. І вже зараз ми маємо змогу бачити перші результати роботи Віталія Коваля – освітлений фасад Рівненського обласного музично-драматичного театру, підсвічені зал камерної та органної музики, краєзнавчий музей, театр ляльок, Свято-Воскресенський собор.



Мета цього проєкту – безпека рівнян. Рівне має бути цивілізованим та комфортним містом, його потрібно вивести з темряви. Саме тому після завершення освітлення міської архітектури, підсвічування культових та знакових споруд міста, у планах голови Рівненської обласної держадміністрації Віталія Коваля – перейти до освітлення вулиць, пішохідних переходів та всіх темних куточків Рівного.



“Я щасливий, що ми змогли настільки швидко втілити в життя проєкт “Подаруй світло”. Приємно здивований тим, що, почувши про цю ідею, люди самі почали цікавитися, як вони можуть посприяти, допомогти з освітленням. Я бачу, що Рівне – це місто небайдужих людей. І пишаюся кожним втіленим спільно з місцевим бізнесом проєктом у нашому місті. Ми робимо це разом!” – підкреслив Віталій Коваль, ініціатор та автор проєкту “Подаруй світло”. Та продовжив: “Нам всім важливо, аби Рівне було красивим містом. Аби кожен, хто проїжджає поблизу міста, ще здалека бачив вогні та світло обласного центру. Наша мета – освітлене, комфортне та безпечне місто”.



“Настав час вивести Рівне із темряви. Разом ми зможемо збудувати місто Рівне, в якому хочеться жити. Крок за кроком очистимо його від корумпованої “еліти”, хабарників та популістів. Минулорічні президентські та парламентські вибори стали прикладом можливого оновлення влади. Власне, на це була воля громадян України, які зробили свій вибір. Таким чином у Верховну Раду прийшли нові політики, які не мали досвіду корупційних схем та політичних “договірняків”. Тепер настав час перезавантажити владу на місцях: обрати у Рівному нового міського голову та склад міської ради. Місцеві вибори – це той фінальний етап боротьби, від якої залежить стратегічний розвиток нашого міста, якість впровадження ключових реформ, проєктів та рівень життя кожного мешканця Рівного”, – підсумував Віталій Коваль.



Завдяки Віталію Ковалю у місті з’явився такий грандіозний проєкт. Саме такі проєкти, як #Подаруй_Світло, роблять місто цікавим і перспективним. І до таких міст будуть приїжджати туристи. Хай світиться світло не лише в театрі, але й по всьому місту! Світло означає пробудження життя, надії, миру, злагоди та добробуту. Не втрачайте світло віри на краще майбутнє!








На правах реклами