Ми у Facebook
26.10.2020, 11:40

Кандидатка на посаду мера Рівного зустріла день народження на дільниці

Теятна Чубай, яка була кандидаткою на посаду міського голови Рівного, зустріла свій 38 день народження під час підрахунку голосів на виборчій дільниці.
Тетяна Чуйбай, яка була ожнією з 16 претендентів на пост міського голови Рівного, зустріла свій 38-ий день народження у незвичному місці. Мова йде про виборчу дільницю, де якраз відбувався підрахунок голосів.

Жінка з радістю прийняла свій результат на виборах і в день народження побажала й усім іншим думати про те, що про їх дії скажуть не люди, а Бог!




Все друзі 38!!! І я усвідомлюю, яка я щаслива!!! Просто безмежно... справжнє щастя, таке, яке глибоко захоплює і наповнює тебе... це віддавати: так віддавати усе, що ти можеш.

Не бійся віддавати - ти отримаєш набагато більше... як важливо жити і розуміти, що недаремно, а для великих цілей. З кожним роком і днем я наближаюся до Бога, адже усі ми йдемо до Бога і на небі Він чекає кожного. І сьогодні я хочу Йому подякувати за життя... за усе, що Він дав мені: за сім’ю, за рідних, за друзів, за знайомих, за кожну людину, яка є у моєму житті. Ви усі неймовірні люди і я захоплююся, що ви є у моєму такому маленькому житті. І я люблю, люблю вас по справжньому. А якщо когось засмутила ви пробачте мені. Йдемо далі... дорога життя... як важливо пройти нею і в кінці дороги усвідомити, що ти ні про що не жалкуєш!

P.s. ніколи не бійся жити власним життям... і ніколи не думай, а що скажуть люди) думай, що про тебе думає Бог і ти переможець!!! Адже справжня перемога - це жити усвідомлено кожного дня...





На правах реклами