Ми у Facebook
26.10.2020, 10:00

Пастори Рівненщини отримали подяки від митниці

Іван Іванов нагородив пасторів церков Рівненщини, які найбільш активно співпрацюють з митницею.

За сприяння Володимира Шушкевича, від імені Іванова Івана Івановича, Начальника Поліськоі митниці Держмитслужби України, та самої структури, яку він очолює, були вручені подяки пасторам, які займаються благодійністю і чесно співпрацюють з митними органами. Ця подяка свідчить про те, що люди бачать світло, яке не можна заховати!

- Сьогодні ми вручили подяки людям, які роблять стільки добрих справ, що не пересказати ані в книжці написати! Зазвичай ці справи мало помітні, адже всі ресурси вкладаються в допомогу людям і на піар ніхто не залишає. Тому для нас особлива честь підтримати таких людей, - говорить Іван ІВАНОВ.



Самі ж нагороджені відзначають, що це дуже неочікувано та приємно отримати подібні відзнаки.

- Було несподівано, але приємно. Приємно, що влада помічає працю церков. Також я був радий зустрітися з іншими пасторами м. Рівне, які теж отримали подяку. Ми познайомились, мали гарне спілкування за чаєм, обговорювали деякі проблеми, з якими зіштовхуються церкви. Дякую всім причетним до цього дійства. Благословінь Вам Божих, - поділився враженнями пастор церкви "Христос є відповідь" Тарас СЕНЬ.






На правах реклами