Ми у Facebook
26.10.2020, 14:00

Прикордонники виявили першу контрабанду дванадцятих айфонів

фото з dpsu.gov.ua.

Прикордонники Львівського загону не допустили перевезення через кордон першої цього року невеличкої партії незадекларованих смартфонів нового покоління.
У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краківець», перевіряючи «Мерседес», яким громадянин Німеччини їхав з Польщі в Україну, прикордонники спільно з працівниками митниці знайшли 5 телефонів марки Apple iPhone 12 Pro Max. Іноземець ретельно приховав свій дорогоцінний вантаж, однак пильність правоохорнців була на висоті.


фото з dpsu.gov.ua.
фото з dpsu.gov.ua.


Товар передали працівникам митниці. Сума оцінки цієї контрабанди може становити орієнтовно від 270 до 350 тисяч гривень, оскільки на даний час ще немає офіційної вартості даної моделі в України.

«Сірі» продавці пропонують привезти смартфон у конфігурації зі 128 ГБ пам’яті під замовлення за ціною від 54 тис грн, тоді як вартість версії на 256 ГБ може сягнути аж 60 тис. грн.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Допоки Тім Кук підраховує перші логістичні вигоди від зменшення розміру пакування нового продукту, різного штибу «винахідники» не сидять склавши руки і не чекають офіційних постачань, адже їхній основний заробіток – дарувати пристрасним фанатам марки можливість отримувати нову версію смартфона до початку офіційних продажів. Здавалося б, навіщо, адже більшість офіційних рітейлерів оголосили про старт продажів в Україні 30 жовтня. Це – не рік, не декілька місяців і, навіть, не повна відсутність офіційних продажів, як було колись.

Та справа у геніальному маркетингу, який, на диво, досі працює.

Добре, що, принаймні, українські прикордонники залишаються байдужими до «яблуневої ейфорії». Є порушення – мусить бути відповідальність і ніякого маркетингу…" - Йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

До уваги тих, хто найближчим часом планує перетинати кордон з Білоруссю. Відновив роботу пункт пропуску на кордоні з Угорщиною.





На правах реклами