Ми у Facebook
27.10.2020, 11:30

Що вдягнути на осінню фотосесію: поради рівненського фотографа

Фотограф Наталія Якимчук поділилася своїми порадами про те, який одяг найкраще підходить для осінньої фотосесії. Цікаво - читайте.
Зараз чимало рівненських родин проводять свої вихідні за фотосесіями на природі. Осінні барви надихають на неймовірні світлини. Завдяки порадам фотографа Наталії Якимчук ми поговоримо про одяг для дитячої та сімейної
ОСІННЬОЇ фотосесії.



Що нам одягнути? В що одягнути наше дитя?

Неможливо уявити собі сучасне життя людини без фотографії, яка дозволяє назавжди зафіксувати щасливі і приємні миті. Тому сьогодні все більше набувають популярності сімейні фотосесії, які вимагають професійного підходу і ретельної підготовки. При цьому одяг для фотосесії відіграє ключову роль і вибирається в залежності від тематики самої фотосесії.

Щоб дивлячись на сімейні фотографії, створювалося відчуття дружньої і гармонійної сім'ї, йдучи на фотосесію потрібно продумати і підготувати кілька комплектів одягу для всіх учасників фотозйомки.



В першу чергу, одяг для батьків і дітей повинен бути однаковий по стилю і колірній гамі. Важливо не допускати різнорідності і не забувати про те, що навіть контраст при правильному використанні може дати цікавий художній ефект. Універсальним варіантом, який є майже в кожній сім'ї будуть джинси (або темні спідниці, брюки) в поєднанні зі світлими сорочками або светрами. Вязані світера виглядають атмосферно і по осінньому!!! Зараз достатньо прохолодно, тому продумайте і верхній одяг : куртки чи пальта, можливо шарфи до них ...

Стильно і ефектно виглядати однакові вбрання для тата і сина, мами і доньки.
Для знімків, де планується відобразити тільки дітей, теж важливо підібрати комплекти, які з'єднуються між собою по стилю і колірній палітрі. Але не перестарайтеся з великою кількістю яскравих фарб. Гармонійно підібрані футболки, сорочки або сукні спокійних ніжних тонів будуть виглядати куди більш вигідно, ніж кислотні або яскраві кричущі візерунки і написи...
Принципи вибору одягу для сімейної фотосесії:



Отже, потрібно дотримуватися простих правил і рекомендацій фахівців, щоб досягти максимально позитивного результату...

Колір. Особливу увагу потрібно приділяти кольорам одягу. Рекомендується вибирати кольори і відтінки, які гармонійно поєднуються між собою і створюють приємну композицію. Також сьогодні стало модно одягатися всім членам сім’ї в однаковий одяг однакового кольору.

Єдиний стиль. Важливо, щоб кожен з членів сім’ї мав одяг, виконані в одному стилі. Це дозволить створити стильний і завершений загальний образ.
Комфорт. Також досить важливим є комфорт, вибираючи одяг для фотосесії.
І не забудьте зробити макіяж та зачіску для фотосесії!

Є цікавий сайт, де можна черпати ідеї :
https://www.pinterest.ru





На правах реклами