Ми у Facebook
30.10.2020, 16:00

В Україні запустили “розумний” сервіс управління будинком через смартфон або комп’ютер

В Україні запустили онлайн-платформу “ДЖЕК“, яка дозволяє управляти будинком через смартфон або комп’ютер.
Про це повідомляє shotam.info.

З її допомогою мешканці багатоквартирних будинків можуть спілкуватися з управителями і сусідами, а також вирішувати питання ЖКГ в онлайн-режимі.

Чим корисний сервіс?


ДЖЕК дає змогу мешканцям:

оплатити комуналку (електрика, тепло, вода і інше) без комісій. Доступний платіжний сервіс iPay, в подальшому планують підключити й інші;
подати заявку на зміну постачальника газу;
відправити онлайн-звернення управителю і стежити за статусом виконання. Наприклад, можна оформити заявку на зміну лампочки в під’їзді або ремонт лавки у дворі;
взяти участь в онлайн-голосуванні;
викликати майстра по ремонту (електрика, сантехніка, слюсаря);
отримувати новини, які стосуються будинку. Зокрема, про планові відключення комунальних послуг, ремонти, аварії та інші.
Управителі за допомогою сервісу можуть відправляти мешканцям електронні платіжки, інформувати про новини та події (зокрема, через особистий кабінет, Viber, Telegram, e-mail, СМС), стежити за зверненнями мешканців та за статусом їх виконання, проводити опитування (по наданню послуг, зміни постачальників).

Скільки це коштує?

Користування платформою безкоштовне як для жителів, так і для керівників. Сервіс доступний для завантаження на смартфон (Android, iOS) або у вебверсії. Заснувала проєкт Євгенія Дубинська, яка десять років працює в сфері ЖКГ.

iPhone 12 страждає швидким відшаруванням фарби

Крім того, в створенні платформи брав участь засновник і СЕО Fedoriv Group Андрій Федорів та керівник IT-компанії Verter.Digital Transformation Анатолій Вовнюк.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ