Ми у Facebook
03.11.2020, 11:00

На Рівненщині чоловік порізав дружину

Подія сталася на вулиці Пушкіна у Здолбунові — поблизу відділення поліції. Після скоєного зловмисник сам прийшов до правоохоронців і зізнався у скоєному.
Поліцейські встановили, що першого листопада, близько 23:30 між подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів, пд час якого 24-річний здолбунівчанин наніс своїй 27-річній дружині удар ножем у живіт.

Потерпілу госпіталізували до лікарні із попереднім діагнозом: проникаюче ножове поранення передньої черевної стінки. Після оперативного втручання її життю загрози не має.

[ur=http://ogo.ua/articles/view/2020-11-02/110767.html]Патрульному, який стріляв у велосипедиста у Рівному, повідомили про підозру[/url]

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі Здолубнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 24-річного жителя Здолбунова слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Знаряддя злочину, яке затриманий видав поліцейський — вилучене.

За зовнішніми ознаками зловмисник, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.





На правах реклами