Ми у Facebook
05.11.2020, 07:29

Від сьогодні на Рівненщині жорстко контролюватимуть ринки

Все через срімке поширення в області коронавірусної інфекції.
Рішення про більш жорсткий контроль за ринками та закладами торгівлі в умовах COVID-19 прийняли на зустрічі керівництва Рівненської ОДА, правоохоронних органів із представниками ринків та супермаркетів області.

“Під час карантину рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС завжди були направлені на роботу бізнесу. Проте, на жаль, ми змушені констатувати – останнім часом спостерігається суттєве послаблення дотримання карантинних заходів, як з боку керівників, так і відвідувачів. Водночас, в усіх закладах, де є масове перебування людей, відбувається значне поширення COVID-19”, – повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор ТИМОШЕНКО під час онлайн-брифінгу за результатами зустрічі.


На Рівненщині готуються до найгіршого сценарію епідемії COVID-19


За його словами, саме тому виникла нагальна потреба вкотре попередити усіх керівників ринків та супермаркетів щодо необхідності дотримання карантинних вимог, а саме: збереження соціальної дистанції, носіння масок, дезінфекції приміщення, кількості відвідувачів тощо. У разі порушень з боку відвідувачів, керівник закладу повинен звертатися до органів Нацполіції, щоб не наражати на небезпеку інших людей.

“Ми розробляємо нові правила, взявши за основу карантинні вимоги, що діяли у березні-квітні. З четверга працівники Держпродспоживслужби будуть здійснювати вибіркові перевірки дотримання вимог протиепідемічних вимог”, – додав Ігор Тимошенко.








На правах реклами