Ми у Facebook
09.11.2020, 19:30

Джилл Байден - нова перша леді США. Хто вона і чим буде займатися? [+Фото]

Джилл Байден - стала новою першою леді США
Вона така скромна, що більшість навіть не знає, що в Білому домі буде нова господиня. А вона є. Це Джилл Байден, їй 69 років і вона - педагог. Її називають «місіс скромність». Їхньому шлюбу 43 роки. Познайомилися Байдени на побаченні наосліп. На той момент Джилл була майже розлучена, а молодий сенатор Джо Байден був вдівецем з двома маленькими синами. Його перша дружина Нейлія разом з однорічною донькою загинули в автокатастрофі.



Джилл погодилась стати дружиною Байдена з п‘ятого разу. Вона хотіла бути переконаною на всі 100%, що стануть щасливою парою, а сини вдруге не втратять маму. Байдени виростили двох синів - Бо і Хантера, а в шлюбі у них народилася донька Ешлі.

Джилл пройшла шлях від офіціантки до професорки англійської мови, дружини віце-президента і першої леді США. Вона і зараз не збирається припиняти свою педагогічну діяльність.



Також серед напрямків її роботи:

-загальнонаціональна кампанія Joining Forces, яка допомагає ветеранам війни реалізувати себе ;
-програми психологічної реабілітації для військових;
-засновник «Ініціативи Байден по здоров‘ю грудей»;
-пожертви на пошук ліків проти раку (син Бо помер в 46 років від гліобластоми, раку мозку).



Джилл в молодості намагалась вивчати історію моди, але врешті обрала педагогіку. Вона обирає стримані образи, полюбляє класику і її стиль назвали «стилем вчительки». Вона вміє поєднувати дорогі і дешеві речі. Часто демонструвала вбрання від дизайнерів-початківців.

А ще вона може бути прикладом у тому, що яким би успішний не був чоловік, треба займатися улюбленою справою. « В мене є моє життя і моя кар‘єра», - говорила Джилл. Уявіть який у неї стрижень і характер, якщо вона викладала підліткам в психіатричній лікарні.






На правах реклами