Ми у Facebook
10.11.2020, 17:13

Лукашенко заявив, що нікого не братимуть у полон

фото з prm.ua.

Його заяви на адресу протестувальників стали ще більш радикальними. Він сказав, що протестувальники перейшли “червону лінію”, але влада не відступить.
Про це повідомляє видання БЕЛТА.

За його словами, якщо хто торкнеться до військовослужбовця, він повинен піти звідти як мінімум без рук. Лукашенко заявив це публічно, щоб всі розуміли нашу подальшу рішучість.

Він також додав, що демонстранти, які дестабілізують державу не сховаються ніде.

“Тому ті, хто сьогодні виходить на залізницю, ті, хто вішає фашистські прапори на лінії електропередач, словом, ті, хто сьогодні намагається зруйнувати, дестабілізувати інфраструктуру держави, повинні знати: від сьогодні, особливо в квартирах громадян, куди вони ховаються, ми в полон нікого не беремо”, – заявив Лукашенко.

Про це повідомляє телеканал Прямий.

9 серпня в Білорусі відбулися президентські вибори. Згідно з останніми офіційними даними ЦВК, чинний глава держави Олександр Лукашенко, який керує країною з 1994 року, набрав переважну більшість голосів.

Вибухнули протести. Силовики жорстко розганяють протестувальників, проти протестантів використовують гумові кулі, світлошумові гранати і водомети.

У Білорусі на акції протесту вийшли жінки. Лукашенко наголосив страйкарям: Ваші місця на ринку займуть конкуренти. ЄС не планує визнавати результати виборів в Білорусі. ЗМІ: Росія перекидає автозаки і військових до кордону Білорусі.Актори відомого білоруського театру виступили проти жорстокості. Лукашенко заявив, що перевиборів не буде. У Білорусі застрайкували працівники радіо. Міноборони Білорусі привело у повну бойову готовність війська. Лукашенко доручив МВД повернути спокійну країну. У Білорусі будинок опозиціонера закидали фарбою. Тіхановська назвала умови, за яких повернеться до Білорусі. Опозиція хоче скликати в Білорусі референдум. У Білорусі затримали 200 осіб. Серед них - 50 журналістів. "Ми не хочемо мовчати!" - Зірки білоруського спорту виступили зі зверненням. У Білорусі звільнили з в'язниці українського журналіста. У Білорусі силовики жорстоко розігнали протести. Чисельні затримання. Лукашенко просить Україну "повернути" опозиціонерів Кравцова й Родненкова. До редакторки опозиційного видання TUT.BY прийшли з обшуками. Координаційна рада нарешті назвала три головні вимоги мітингувальників в Білорусі. Литва визнала Світлану Тихановську - єдиним лідером в Білорусі. Протести в Білорусі: затримали щонайменше 230 осіб. У Білорусі під час вчорашніх протестів пов'язали майже 600 людей. В Білорусі проти Лукашенка вийшли пенсіонери. Netflix знімає фільм про білоруські протести, серед локацій - Київ. США закликає своїх громадян у Білорусі запасатися усім необхідним. Тихановська оголосила народний страйк в Білорусі. В МЗС назвали умови для зустрічі з білоруською опозицією.





На правах реклами