Ми у Facebook
20.11.2020, 21:30

«Роксолана» з «Величного століття» знову вагітна і виходить заміж

Турецько-німецька актриса та фотомодель Мер'єм Узерлі, яка здобула світову славу завдяки ролі Роксолани - Гюррем Султан у серіалі «Величне століття", скоро народить та планує вийти заміж за батька своєї майбутньої дитини.
Фото: instagram.com/meryemuzerlimeryem

Про це зірка розповіла в інтерв’ю виданню Hürriyet. А весілля не відбулося цього літа тільки через пандемію коронавірусу.

«Ті, хто вважає, що я не збираюся заміж, помиляються. Мій коханий чоловік зробив мені пропозицію і я відповіла згодою. Ми не зіграли весілля тільки тому, що я не хочу святкувати її в умовах пандемії з 20 або 30 гостями. Я хочу влаштувати масштабне свято", - сказала Узерлі.

Й порадила хейтерам, які повстали проти неї в соцмережах через позашлюбну вагітність, простіше ставитися до життя.

Зараз закохана пара мешкає у Берліні, куди переїхав заради Мер'єм її майбутній чоловік-американець. До слова, у нього склалися хороші взаємини з 6-річною дочкою Мер'єм Узерлі - Ларою.

Раніше в інтерв’ю журналу Sabah 37-річна Узерлі підтвердила, що друга дитина, яка має народитись у січні, теж буде дівчинка. «Лара давно хотіла брата чи сестру», - сказала Мер’єм.



Уперше актриса стала мамою в лютому 2014 року. Вона народила доньку від турецького бізнесмена Джана Атеша, який відмовився одружуватися з Мер'єм, коли вона ще була на четвертому місяці вагітності. Через це під час зйомок третього сезону «Величного століття» в Узерлі стався нервовий зрив, вона розірвала контракт і виїхала в Німеччину, де народилась, виросла і де живуть її рідні.








На правах реклами