Ми у Facebook
28.11.2020, 16:35

5 лайфхаків для рівнянок, як зберегти здорове волосся узимку

В наші дні кожна друга рівнянка стикається з проблемами, пов'язаними з її волоссям. Погане волосся, ламке, сухе, рідке, є лупа. Хоча б один з цих пунктів не дає спокійно жити. Сьогодні ми розповімо вам прості хитрощі, завдяки яким ви зможете привести в порядок своє волосся.
Підкреслюйте структурність волосся

За допомогою регулярного застосування масел, спреїв і інших засобів, які живлять і зволожують волосся, ми надаюємо їм силу і неймовірне сяйво.

Правильно сушимо волосся

Намагаємося рідше піддавати волосся впливу високих температур, тоді вони лишатимуться міцніші і здоровіші. Але якщо все ж доведеться використовувати фен, одягніть на нього велику насадку. Крім того, що таким чином знижується температура гарячого повітря, після сушки волосся виглядає більш природнім.

Обираємо аксесуари, які не шкодять волоссю

В асортименті сучасної рівнянки є різні гумки, шпильки, обідки, невидимки і хустинки. Але кожен з цих предметів обираємо дуже ретельно і уважно в хорошому магазині, де порадять безпечні матеріали. Наприклад, якщо вибирати гумку або хустинку, вони обов'язково повинні бути з шовку, який не призводить до ламкості волосся.

Відмовтеся від фарбування або вибирайте безпечні техніки

Якщо ж ви вирішили трохи змінити свій натуральний відтінок або, скажімо, приховати сивину, виберайте максимально природне та безпечне фарбування. Це допоможе зберегти здоров'я волосся і стильно виглядати.

Використовуйте для догляду натуральні компоненти

Наприклад сік лимона, морську сіль, а також лавандову олію і масло троянди. Можемо додавати їх в шампуні і кондиціонери, а також на основі цих інгредієнтів можемо готувати маски.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ