Ми у Facebook
29.11.2020, 17:30

Рівнянам, які заберуть безпритульну тварину з притулку, пропонують безкоштовну поїздку

26 листопада у Рівному відбулася презентація Всеукраїнського соціального проекту «Привези друга додому», який реалізується притулком для
тварин «Надія на дім», громадською організацією «Дай лапу друг» та компанією Opti.
Організатори закликають брати тварин з притулків, а партнери допомагатимуть безпечно та комфортно доїхати з новим другом додому.

Як розповідають організатори акції у зв’язку зі складною ситуацією, зумовленою пандемією коронавірусної хвороби (COVID-19) проблема безпритульних тварин є досить гостро представлена в нашому місті та області. Взимку перебування тварин у притулку складне і потребує особливої турботи та витрат.



Проект відбувається за підтримки: Німецького фонду захисту тварин «Artgerecht sozial» та Молодіжної ради при обласній державній адміністрації. На презентації заплановано пряме включення з Німеччини від представника Німецького фонду захисту тварин.

До слова, обирати собаку чи котика можна у притулку "Надія на дім", що діє в Здолбунові. Якщо вам приглянувся хтось з підопічних, звертайтеся до волонтера притулку, який знає, як викликати машину, треба буде зачекати кілька хвилин. А далі абсолютно безкоштовно їдете додому в комфорті й теплі. Усі тварини, яких віддаватимуть в сім'ї є щеплені та пройшли певний карантинний період у притулку. Наразі у притулку – близько 150-ти тварин.






На правах реклами