Ми у Facebook
30.11.2020, 14:30

Тінт для губ: види, переваги та секрети нанесення

Тінт – один з модних засобів для губ у makeup-мистецтві.Тінт для губ – це пігментована рідка рідина, яка надає губам легкий відтінок.
Головне завдання тінту – надати губам природний напівпрозорий відтінок.

Класичні тінти- напівпрозорі, як правило, представлені в маленькій, але дуже яскравій палітрі – червоний, вишневий, помаранчевий.


Незважаючи на водянисту текстуру, абсолютно не розпливається, не блищить, не залишає слідів. Відтінок тримається на губах до 8-10 годин. Тінти дуже важко змити просто водою, тому краще використовувати лосьйон або міцелярну водичку для зняття макіяжу з обличчя.

Наносити тінт на губи можна спеціальним аплікатором, в упаковці, з якою він продається, або ж подушечками пальців. У другому випадку він буде виглядати м’якше і натуральней. Часто тінти досить сильно сушать шкіру губ, за основу краще взяти бльзам.


Види тінтів:

Тінт-плівка для губ – засіб, який у кореянок у списку must have, але на полицях наших магазинів зустрічається рідко. Головна відмінність – в нестандартному способі нанесення.

Помада-тінт для губ – вона наноситься як звичайна рідка помада, володіє приємною бархатистою текстурою і абсолютно не відчувається на губах. У форматі помади часто буває багата колірна палітра, а ще вони роблять губи візуально більш об’ємними.

Тінт-блиск для губ – відмінно підійде для створення повсякденних природних образів. Не відрізняється високою стійкістю – через 2-3 години покриття краще оновити.

Тінт-бальзам для губ – такий формат тінта не сушить шкіру губ, надаючи їм легкий натуральний відтінок.

Тінт-олівець – це кремовий олівець.

Масло-тінт– не зможе забезпечити такого яскравого і стійкого покриття, як класичний тінт, але забезпечить повноцінний догляд.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ