Ми у Facebook
04.12.2020, 19:30

Соковите і ніжне м'ясо на грилі - божественний рецепт

Супер соковите ніжне м'ясо, яке не порівняти ні з якою бужениною
Смажена свиняча шия цілком на грилі, яке тане в роті. Божественно смачно! Рекомендуємо спробувати всім цей рецепт, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Свиняча шия — 2 кг
Сіль — 2 великі щіпки
Суміш п'яти перців — 5 г.
Паприка копчена — 4 г.
Сухий часник — 4 г.
Гірчиця — 25 г.
Рослинна олія — 1 ч. л.

Приготування

Замаринувати м'ясо цілком.

Розігріти гриль і смажити м'ясо з двох сторін до повної готовності.

Для зручності можна контролювати температуру м'яса всередині.

Для повної готовності свинини, всередині м'яса повинна бути температура не менше 77 градусів.

Якщо є щуп або термометр для м'яса, то легко можна контролювати цей процес.

М'ясо виходить дуже соковитим і набагато смачніше, ніж будь-яка буженина. Спробуйте і переконайтеся самі!





На правах реклами