Ми у Facebook
20.01.2021, 20:20

21 січня 2021 у Рівному: календар подій, свята і дати

Пам’ятні події, знаменні дати, відомі люди, річниці, ювілеї, Дні народження та Дні ангела
У четвер, 21 січня, у календарі міжнародних, національних, всеукраїнських та неофіційних дат і свят - Міжнародний день обіймів, неофіційне молодіжне свято, започатковане у студентському середовищі у 70-ті роки минулого століття, відзначалося вперше як національне свято у США у 1986 році. На жаль, через пандемію коронавірусу, карантини та локдауни, мільйони людей зараз не мають можливості обійняти своїх рідних та друзів...

Приймають вітання з днем народження:

депутат Рівненської обласної ради 8 скликання, директор і художній керівник Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру ПЕТРІВ Володимир Юліанович,

депутат Рівненської обласної ради 8 скликання, директор Агенції регіонального розвитку Рівненської області ПРОЦЮК Олександр Віталійович.

За церковним календарем, пам’ять преподобного Юрія (Георгія) Хозевіта; преподобної Домніки; сповідника Еміліяна та інших.

Іменини (День ангела) : Антон, Василь, Василина, Віктор, Володимир, Георгій (Юрій), Дмитро, Домініка (Домна, Домніка), Євгеній (Євген), Ілля, Ісидор, Омелян (Еміліян), Михайло, Паїсій, Феофіл, Юліан (Улян).

Народний календар: 21 січня - день Омеляна, виряджання (проганяння) різдвяних свят, Пів Івана.

За давніми народними прикметами, яка погода на Омеляна - така погода в серпні. Якщо на Омеляна тихо й немає сильного вітру, то літо буде сонячне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
20 січня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати
День ангела: імена 18 – 24 січня 2021 року (КАЛЕНДАР)
Свята, пам'ятні дати у січні 2021 року
Церковний календар на січень 2021 року








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ