Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:52 | За 38% акцій державної частки ВАТ "Рівнесільмаш" виручено 22 мільйони 325 тисяч гривень

Щойно завершився конкурс з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону з продажу державного пакета акцій ВАТ "Рівнесільмаш". Початкову вартість за 38% акцій регіональне відділення Фонду державного майна по Рівненській області встановило на позначці 22 мільйони 310 тисяч гривень.
До участі у конкурсі допустили трьох потенційних покупців — ТОВ "Флемінг Україна", ТОВ "Деренге Лімітед" (Кіпр) і ТОВ "Морган Феніче" (Івано-Франківськ). Всі учасники погодилися з умовами продажу 38% акцій ВАТ "Рівнесільмаш", але останнє товариство запропонувало найвищу ціну — 22 мільйони 325 тисяч гривень. Ця пропозиція стала початковою ціною державного пакета акцій підприємства. Втім, більшу суму ніхто з конкурентів не запропонував.
Відтак, конкурсна комісія визнала ТОВ "Морган Феніче" переможцем конкурсу з продажу державної частки акцій ВАТ "Рівнесільмаш". Підприємство з Івано-Франківська, яке займається виготовленням меблів, найперше планує поліпшити виробництво сільгосптехніки та вийти на міжнародний ринок.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини