Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:45 | Потенційні покупці державного пакета акцій ВАТ "Рівнесільмаш" не розраховували на високу ціну, — Віктор Матвієнко

Високою вважає ціну державного пакета акцій ВАТ "Рівнесільмаш" начальник регіонального відділення Фонду державного майна по Рівненській області Віктор Матвієнко. За його словами, потенційні покупці не розраховували на суму, яка б перевершила 22 мільйони гривень.
Віктор Матвієнко підкреслив, що покупці планували придбати 38% акцій ВАТ "Рівнесільмаш" за максимум 10 мільйонів гривень.
"Якщо державний пакет акцій придбали за понад 22 мільйони, то вкладатимуть інвестиції. Тим паче, що покупця зобов’язано збільшити реалізацію продукції за перший рік на 8,5 мільйона гривень, наступного — на 10, а на п’ятий — на 22 мільйона, — наголосив начальник регіонального відділення ФДМ по Рівненській області. — Думаю, що ТОВ "Морган-Феніче" запрацює, створить нові робочі місця та інвестуватиме у виробництво підприємства".
Віктор Матвієнко додав, що вперше на теренах Рівненщини проведений відкритий і прозорий конкурс.
Як раніше повідомлялося, сьогодні пройшов конкурс з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону з продажу державного пакета акцій (38%) ВАТ "Рівнесільмаш". ТОВ "Морган-Феніче" (Івано-Франківськ) запропонувало найвищу ціну — 22 мільйони 325 тисяч гривень. Конкурсна комісія визнала це товариство переможцем. Підприємство з Івано-Франківська, яке займається виготовленням меблів, найперше планує поліпшити виробництво сільгосптехніки та вийти на міжнародний ринок.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини