Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:31 | Кількість перевірок юридичних осіб в області зменшилася на 29%

Цьоріч докорінно змінився процес планування перевірок суб'єктів господарювання, який є одним із основних чинників позитивних зрушень в роботі підрозділів податкового контролю юридичних осіб.
Зокрема, при формуванні плану-графіка проведення перевірок у 2 кварталі 2008 року загальна кількість перевірок по Рівненській області скоротилась в порівнянні з 1 кварталом 2008 року на 16 % , а в порівнянні з відповідним періодом минулого року - на 29,5 %.
На 21 відсоток зменшена кількість запланованих перевірок суб'єктів господарювання малого бізнесу, а кількість перевірок великих підприємств, які за 2007 рік задекларували валові доходи понад 20,0 млн.грн. зростає.
Також, при складанні плану-графіку відтепер акцент робиться на одночасному проведенні перевірок суб'єктів господарювання, визначених стратегічним планом ДПА України, товарно-промислових груп регіонального рівня, пов'язаних між собою суб'єктів господарювання. Лише охоплення перевірками логічно систематизованих за певними фінансово-промисловими групами підприємств дає змогу виявити картельні змови та схеми, які на сьогодні застосовуються в Україні з метою мінімізації сплати податків. Про це повідомив начальник управління податкового контролю юридичних осіб ДПА в області Ігор Вандьо.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини