Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:38 | Наступного тижня можуть представити двох нових депутатів облради

Обласна територіальна виборча комісія звернулася до голови Рівненської обласної ради з проханням погодити представлення на наступній сесії 23 травня двох нових депутатів. Про це повідомив голова ОТВК Едуард Дроздик.
Йдеться про Оксану Заліпську, яка займе місце Олександра Козака, повноваження якого припинено минулого тижня, у зв’язку з відповідним рішенням виборчого блоку політичних партій Українського Народного Блоку Костенка і Плюща. А також про Леоніда Каменчука, який має поповнити лави фракції блоку Литвина замість Анатолія Камінського, якого колишні однопартійці відкликали ще у 2007 році.
“Наразі в Вищому адміністративному суді триває розгляд справи Анатолія Камінського, — розповів Едуард Дроздик. — Однак Вищий адмінсуд не призупинив дію рішення обласної ТВК про припинення повноважень пана Камінського, так само як і судові рішення, які визнають цю постанову ОТВК легітимною. Тобто він більше не є депутатом облради, його має замінити Леонід Каменчук. Тож ми направили відповідний лист голові облради. Цілком імовірно, що наступної п’ятниці місця в сесійній залі займуть Леонід Каменчук та Оксана Заліпська.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини