Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:20 | "Рівнефармації" відмовили у "списанні" будинку

Відмовилися списувати фінський будинок ВАТ "Рівнефармація" депутати постійної комісії Рівненської обласної ради з економічних питань та комунальної власності. Натомість порадили підприємству викупити старе приміщення на вулиці Біла,53.
"Це фінський будинок, який побудували ще 50 років тому. Там відсутнє водопостачання, каналізація, опалення. Приміщення не використовується приблизно 15 років, — переконував обласних обранців голова правління ВАТ "Рівнефармація" Володимир Синяк. — Ми плануємо розширити відділ лабораторних реактивів, а цей будинок нам заважає. На його місці задумали добудувати відділ реактивів".
Натомість начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату облради Степан Жданюк запропонував колегам передати будинок на баланс обласної ради. Володимир Синяк уточнив, що цього не можна робити, бо земля під об’єктом знаходиться в постійному користуванні "Рівнефармації".
"У такому випадку приміщення варто продати підприємству", — наголосив заступник голови Рівненської ОДА Степан Павлюк.
Голова комісії з економічних питань Григорій Мініч поставив на голосування пропозицію відмовитися від списання будинку на вулиці Біла,53, яку підтримали більшість депутатів. Натомість генеральному директору ВАТ "Рівнефармація" Володимиру Синяку порадив звернутися до комісії з проханням дозволити викуп цього об’єкта.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини