Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

18:19 | Податківці нагородили переможців конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей”

Відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей” на обласному рівні
В Державній податковій адміністрації в області відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей” на обласному рівні.
Ознайомившись з творчими роботами (художніми творами, творами декоративно-прикладного мистецтва та літературними творами), що подані на обласний конкурс, авторитетне журі під головуванням голови ДПА в області Віктора Башука визначило його переможців. До складу журі, окрім відповідальних працівників ДПА в області, ввійшли також директор Рівненської дитячої художньої школи А.Мартиненко, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації О.Пекарський, голова обласної ради профспілки працівників ДПС Т.Подсада, член Національної спілки журналістів України О.Жогло.
Окрім нагородження переможців в усіх номінаціях та вікових категоріях конкурсу, велику групу дітей за найкраще оформлення та охайність робіт, актуальність та повноту розкриття податкової тематики відзначено заохочувальними призами.
Крім того, 13 робіт дітей сиріт, напівсиріт та дітей з фізичними вадами, вихованців спеціалізованих шкільних закладів, було відзначено заохочувальними нагородами. Про це повідомили з відділу масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини