Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:13 | У Рокитнівського склозаводу з’явиться потужний конкурент

Про будівництво нового склозаводу в Одеській області з потужністю виробництва майже 300 мільйонів пляшок в рік стало відомо всеукраїнському виданні “Деловая столица”. Відкрити нове підприємство турецький холдинг Sisecam. Як стверджують спеціалісти, такі зміни на ринку скла “можуть суттєво скорегувати плани нинішніх лідерів у виробництві пивної тари”, одним з яких є і Рокитнівський склозавод.
Керівництво підприємства конкурентів не боїться.
“Про будь-яку конкуренцію з боку турецьких виробників ще зовсім рано говорити. — вважає виконавчий директор ВАТ “Рокитнівський скляний завод” Віктор МІНІЧ. — По-перше, у них ще навіть відводу земельної ділянки немає, не кажучи вже про будівництво заводу. По-друге, новий завод не може суттєво впливати на показники нашого виробництва хоча б тому, що до Одеської області ми ніякого відношення не маємо. У нас напрацьований свій ринок. Про реальну конкуренцію можна буде говорити, коли з’являться перші результати роботи турецького підприємства”.

Та не всі фахівці розділяють спокій керівництва нашого склозаводу. Чому? Читайте детальніше в найближчому номері тижневика “ОГО”.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини