Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:34 | Керівництво компанії “РЕНОМЕ” задоволене реалізацією обраної стратегії

Напередодні “повноліття” групи компаній “РЕНОМЕ” її генеральний директор Надія Гладкевич констатує: бізнеси розвиваються дуже активно і в правильному напрямку, управляюча компанія стала їх стратегічним архітектором, а кадровий потенціал поповнюється людьми креативними, амбітними, які вміють створювати і розвивати бізнес.
Те, що відбувається сьогодні у групі компаній “РЕНОМЕ” — це робота згідно з обраною стратегією. Самостійність, розширення, впізнаваність товариств із планів стали реальністю.
“Я хотіла, щоб бізнеси були більш незалежні, структуровані, знані на ринку — і це відбулося, — розповіла Надія Гладкевич. — Управляюча компанія, як ми і планували, стає стратегічним архітектором для товариств. Вони тепер самі генерують ідеї для свого розвитку і відстоюють їх. Ми вже не говоримо про те, як організувати кожен бізнес, а оперуючи лише мовою цифр, вирішуємо, наскільки вигідно інвестувати в нього, розвивати. Відпустивши товариства у самостійне плавання, управляюча компанія велику увагу приділяє пошуку та розробці нових бізнес-проектів”.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини