Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:07 | У Рівному презентуватимуть культурний проект "Мазепа. Made in Ukraine"

Презентація для рівненських ЗМІ одного з наймасштабніших культурних проектів "Мазепа. Made in Ukraine" відбудеться сьогодні в конференц-залі ТРК "Рівне 1". Прес-конференція розпочнеться в 11.00 за адресою: вул. Д. Галицького, 19 (7 поверх, Прес-центр ТРК "Рівне-1").
Проект "Мазепа. Made in Ukraine" присвячений українському гетьману Івану Мазепі. Він передбачає низку заходів, покликаних відкрити новий гламурний погляд на видатного українця. Кампанію уже підтримали Олег Скрипка, Фагот ("ТНМК"), інші відомі українські зірки та спортсмени. Організатор проекту — Громадський рух "Не будь байдужим!". Мазепіана охопить 41 місто обласного та районного значень протягом вересня 2008-липня 2009 років. Рівне є одним із ключових міст, що беруть участь у цій кампанії.
Під час прес-конференції також буде презентовано всеукраїнський конкурс творів, що відбудеться в Рівному у рамках названого проекту.
У заході беруть участь: Олег Майданюк - менеджер з регіонального розвитку ВГО "Громадський рух "Не будь байдужим!" та керівник проекту, Сергій Іванюк - редактор молодіжного журналу "Однокласник". Акредитацію можна отримати за телефоном 8 (050) 376 93 32.
Довідка: Громадський рух "Не будь байдужим!" – Всеукраїнська незалежна позаполітична громадська організація, що ставить собі на меті розбудову цивілізованої та самодостатньої країни.
ВГО "Громадський рух "Не будь байдужим!" уже упродовж трьох років організовує регулярні культурно-мистецькі акції у різних містах України. Це проекти: літературні - "Куди подівся Дон Хозе?", "Укрмова-суперкльова!"; музично-інтерактивний - "Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!"; клубно-музичний - "Ремікс 482". “Небайдужі” виступали з акціями вже у двадцятьох містах України. У заходах Руху постійно беруть участь як волонтери зірки шоу-бізнесу, спорту, науки, літератури (О. Караванська, Ю. Андрухович, О. Забужко, Фома з "Мандрів").
Середня кількість учасників акцій Громадського руху "Не будь байдужим!" – від 1000 чол. до 10 000 чол.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини