Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:53 | Рівненські аграрії відвідали семінар компанії "Західна молочна група"

Компанія “Західна молочна група” 29-31 серпня провела для керівників сільськогосподарських підприємств семінар на тему “Основи господарювання та значення збалансованого харчування для підвищення продуктивності молочного поголів’я”. Учасниками семінару стали партнери компанії, з якими її пов’язує тісна та довготривала співпраця із закупівлі сировини.
Проводив семінар керівник служби сприяння вирощування поголів’я великої рогатої худоби Міністерства сільського господарства Ізраїлю Габі Адін.
Ізраїль — одна із провідних країн, яка досягла у цій сфері значних успіхів. Завдяки побудові ефективної системи господарювання, в країні отримують в середньому 11 000 літрів молока від однієї корови у рік. Це приблизно становить 30 літрів на день, що перевищує показники Голландії, Франції та Німеччини.
На семінарі представник Ізраїльського міністерства поділився досвідом налагодження системи управління молочним господарством, догляду за тваринами та розробок спеціального раціону для їх збалансованого харчування. Рекомендації базувались на результатах та висновках зроблених після відвідування кількох сільськогосподарських підприємств на Західній Україні, повідомила PR-менеджер ТОВ „Торговий дім „Західна молочна група” Вікторія Матвіюк.
„Це вже другий семінар, який ми організовуємо для наших партнерів. Перший проводився у міжнародному сільгоспцентрі в Ізраїлі — “Галілея-коледж”, на який запросили керівників сільськогосподарських підприємств Волинської, Рівненської, Тернопільської і Хмельницької областей, — зазначив генеральний директор ТОВ „Торговий дім „Західна молочна група” Сергій Швець. — Така співпраця вигідна для обох сторін, оскільки в умовах вступу до СОТ якість сировини, як основної складової молочних продуктів, набуває великого значення для конкурентоспроможності готової продукції на ринку”.
ТОВ „Торговий дім „Західна молочна група” належить ВАТ „Дубномолоко”. В модернізацію підприємства компанія в 2007 році вклала 30 мільйонів доларів.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини