Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:24 | Прокуратура Костопільського району відмовилася порушувати кримінальну справу проти керівників ТОВ "Свіспан Лімітед"

Відмовила в порушенні кримінальної справи проти керівників ТОВ "Свіспан Лімітед" прокуратура Костопільського району. Цим самим у прокуратуру піддали сумніву факти порушень, які на підприємстві зафіксували інспектори Державної інспекції з праці в Рівненській області.
"Прокуратура Костопільського району відмовила в порушенні кримінальної справами за фактами порушень на ТОВ „Свіспан Лімітед", — зазначила старший прокурор відділу прокуратури Рівненської області Валентина Люліч. — У матеріалах інспекції з праці вказано на грубі порушення в діяльності деревообробного підприємства. Проте прокуратура Костопільського району звертає увагу на те, що вони підпадають під статті Кодексу про адміністративні правопорушення".
Нині прокуратура області перевіряє висновок колег з прокуратури Костопільського району. Валентина Люліч зауважила, що остаточний висновок у справі про порушення на ТОВ "Свіспан Лімітед" мають зробити до 15 вересня.
Місяць тому на прес-конференції головний державний інспектор з праці в області Михайло Бузинарський розповів про "численні та систематичні грубі" порушення трудового законодавства на ТОВ "Свіспан Лімітед". Зокрема, виплату зарплати лише один раз на місяць, невиплату відпускних за три дні до відпустки, не надання відпустки окремим працівникам підприємства більше двох років і підміну трудових відносин цивільно-правовими, тобто договорами підряду. Насамкінець Михайло Бузинарський наголосив, що за вищезгадані порушення винним особам, яких має знайти прокуратура, "світить" до 2 років ув’язнення.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини